Uitlaatservice: aanmelden

  1. Home
  2. Uitlaatservice: aanmelden

Heeft u belangstelling dan kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier op de website.

Ik kom dan bij u langs voor een intake gesprek. Hierbij worden vragen en wensen besproken en kan ik kennis maken met u en uw hond. Tevens krijgt u een overeenkomst formulier en een voorwaarden formulier, welke ingevuld en voor akkoord getekend dienen te worden.
De betaling voor de uitlaatservice gaat middels de aankoop van een strippenkaart welke vooraf aan het uitlaten wordt betaald.

Wanneer u één maal per week gebruik maakt van de uitlaatservice, dan kunt u een strippenkaart kopen voor 5 keer uitlaten .

Wanneer u meerdere keren per week gebruik maakt van de uitlaatservice, kunt u een strippenkaart voor 10 keer uitlaten kopen.

Na elke keer dat uw hond mee is geweest met de uitlaatservice, wordt er 1 strip afgetekend.

Tijdens de eerste wandeling kan ik een indruk krijgen of uw hond in de groep past en of hij/zij zich daarin prettig voelt. Dit wordt dezelfde dag nog met u geëvalueerd. Het is immers belangrijk dat uw hond zich veilig en prettig voelt tijdens het uitlaten.

Ook worden er regelmatig foto’s en filmpjes gemaakt tijdens het uitlaten, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten van uw hond.

Mocht u zelf een keer mee willen met de uitlaatservice dan is dat vanzelfsprekend mogelijk.

Menu